Planning info- en inschrijvingsmoment bivak op 14/04

Hallo allemaal

Deze zomer gaan we zoals gewoonlijk weer op bivak van 21/07 t.e.m. 31/07. Aangezien het voor velen onder jullie de eerste keer is en ook verschillende ouders nieuwsgierig zijn naar hoe zo’n kamp nu in zijn werk gaat, organiseren we op zaterdag 14/04 een info- en inschrijvingsmoment op de Chiro van 18u-20u. Iedereen is welkom om eens te komen luisteren maar ook om iets te komen drinken in ons gezellige babbelcafé of om een lekkere hamburger te kopen van onze kerels. Weet jij alles al over kamp en ben je vastberaden mee te gaan deze zomer? Super! Je kan je 14 april ook gewoon al komen inschrijven! Voor de twijfelaars is later inschrijven natuurlijk ook nog mogelijk. Vergeet zeker geen kleefbriefjes van de mutualiteit mee te brengen als je je komt inschrijven en bekijk ook eens de medische gegevens van je kind (bloedgroep, inentingen enz.). Achteraf binnenbrengen van de kleefbriefjes gaat ook maar als je ze op 14/04 al meehebt bespaart ons dat heel wat administratieve rompslomp! Tot dan!

PLANNING ZA 14/04:

Infomomenten in de zaal:
– 18u10-18u40: speeclub, rakwi & tito
– 18u45-19u15: sloebers, pinkels & ribbels
– 19u20-19u50: keti & aspi
Leren tenten opzetten & afbreken:
– 18u-18u30: keti
– 18u30-19u: aspi
Doorlopend:
– Inschrijvingen in de lokalen (behalve tijdens uitleg eigen groep)
– Babbelcafé
– Hamburgerverkoop kerels