Infoavond kamp 27/04

Hallo allemaal,

Op zaterdag 27 april organiseert Chiro Schepdaal een infoavond over het kamp. Deze zal doorgaan in de chirolokalen van 17u30-20u. Wat houdt deze infoavond nu juist in?

1) Je kan je zoon/dochter komen inschrijven voor het kamp. De inschrijvingen vinden plaats in de lokalen en zullen doorgaan van 17u30-20u. (later inschrijven is eventueel ook nog mogelijk) Ook zullen er pasmodellen voor de kamp t-shirts aanwezig zijn. VERGEET GEEN KLEEFBRIEFJES VAN DE MUTUALITEIT MEE TE BRENGEN!

2) Er zijn twee presentaties voorzien met uitleg over het kamp. Eentje voor de sloebers, pinkels en ribbels (18u30-19u) en eentje voor alle andere groepen (19u30-20u).

3) Er zal een cursus ‘tenten opzetten’ worden gegeven voor keti en aspi om 19u. Hoe meer leden hier kennis van hebben, des te vlotter het opzetten van de tenten op kamp kan verlopen. Deze cursus zal echter enkel worden gegeven als het weer dit toelaat.

4) Ook verkopen wij doorlopend hamburgers, cheeseburgers en drankjes om onze kas te spijzen.

Tot dan!

De leiding