60 jaar Chiro Schepdaal

CHIRO Schepdaal is 60 jaar!!! Normaal gezien hadden we jullie nu mogen uitnodigen voor een heus feestweekend met tal van activiteiten voor jong en oud. Jammer genoeg gooide Corona roet in het eten… MAAR… uitstel is geen afstel! We stellen dit feestweekend dan ook een jaartje uit. Wel kunnen we samen eens in de fotoarchieven duiken… Hieronder vind je zestig foto’s, één voor elk prachtig levensjaar van Chiro Schepdaal. Vandaag halen we mooie herinneringen op en kijken we er alvast naar uit om er samen nog veel te maken!

 

Ook onze 2 beste vrienden, Antonio Amigo en Patricia Projong, vieren vandaag groot feest! Zij gingen langs bij onze oprichters om hen eens in de bloemetjes euh de pralines te zetten. Kijk mee hoe ze er weer een gekke boel van maakten! Het filmpje vind je hier.

 

Om onze verjaardag toch niet zomaar te laten passeren, hebben we ook een heuse opdracht voor jullie! Samen met oudleider Massi hebben we een tekening ontworpen voor onze chiro. Druk deze tekening op een zo groot mogelijk blad af, versier en kleur deze zo origineel mogelijk in! Eenmaal je kunstwerk klaar is, hang je deze op aan de ruit bij jullie thuis/op de auto/aan de deur/… . Trek er dan een foto mee en post hem onder het bericht op Facebook of stuur hem door naar chiroschepdaal@gmail.com! Een professionele vakjury zal nadien 2 tekeningen uitkiezen als ultieme winnaar. Eén voor amigo en één voor pro-jong. De winnaars zullen worden vereeuwigd als echte muurschildering op onze chiromuur! Hier vind je de link om de tekening te downloaden.

 

Zo vieren we toch een klein beetje samen! Alvast veel tekenplezier!

 

Foto’s van 1961-nu