Kampinschrijvingen bivak Retie 2023

21/07 – 31/07

!Inschrijvingen!

Joepieeeee, we mogen op kamp! Maar geen zomerkamp zonder sterke voorbereiding. We willen daarom snel weten wie er allemaal meegaat, zodat we ons goed kunnen organiseren. We werken met 3 inschrijving zondagen (vanaf 30 april), dit zijn chiro zondagen waar je met vragen of bezorgdheden bij de leiding kan aankloppen. De officiële inschrijving gebeurd via deze Google Form. Deadline inschrijven 14/05. TE LAAT = NIET MEE OP KAMP.

Omwille van de GDPR- regels, vragen wij om voor elk lid de medische fiche in te vullen en ons deze te bezorgen in de brievenbus van de Chiro of deze af te geven aan de leiding op zondag. Deze fiche is te downloaden op de site of via de link op het einde van de vragenlijst. Deadline: 22/05

Betaling:
Gezien de omstandigheden zijn wij genoodzaakt onze prijs dit jaar eenmalig te verhogen. Zo kunnen wij met zekerheid instaan voor voldoende infrastructuur en materiaal. Leden met participatiepas betalen 20% van het inschrijvingsgeld.

Prijs

  • 1e kind: €190
  • 2e kind: €180
  • 3e kind/ sloepi: €170

Dit mag op het rekeningnummer BE12 7341 6608 2092 met vermelding van naam + groep van het kind. In geval van broers of zussen mag alles in 1 overschrijving betaald worden.
Deadline betaling: 22/05

Indien er nog vragen zijn of de deadlines niet haalbaar zijn, gelieve dan contact op te nemen met de groepsleiding of een mailtje te sturen naar chiroschepdaal@gmail.com.

Wij kijken er al naar uit!
Groetjes,
De leiding!

LINK NAAR INSCHRIJVING:

Schrijf je kind hier in! https://forms.gle/pThJU8yDTgnG6xPH9

+ link naar medische fiche: https://drive.google.com/file/d/1Zzeaffh2j4aGN6HLj0HN48cS7aNFQbvX/view?usp=sharing

ADRES

Kampplaats: ’t Schuurke – Vrijbroekstraat 3a, 2470 Retie

Praktische info bivak
!COMING SOON!