60 jaar Chiro Schepdaal

 

 

                                                                          

Beste chirovriend, oudleider, oudleidster, ouder, …

We hebben iets te vieren!

Ondertussen meer dan zes decennia geleden legden enkele enthousiaste Schepdalenaren de eerste stenen van ons aller favoriete jeugdwerking: Chiro Schepdaal!

Ze staken de koppen bij elkaar, de handen uit de mouwen en zestig jaar later mogen we Chiro Schepdaal met trots bij de grootste jeugdbewegingen van Dilbeek rekenen!

Om onze chiro te huldigen, hebben we op 9 en 10 april een heus feestweekend gepland waarop ook jij niet mag ontbreken!

Zaterdag 9 april 2022

Op zaterdagavond zetten we alle oudleiding van Chiro Schepdaal in de bloemetjes tijdens een spetterende oudleidingsavond! Iedereen die ooit leiding geweest is bij Chiro Schepdaal heten we van harte welkom die avond om samen te genieten van een hapje, een drankje en veel feestgedruis!

De plaats van afspraak is onze vaste feeststek, de kleine zaal van Sporthal Caerenbergveld, waar iedere oudleiding ook zijn/haar partner mee naartoe mag nemen. We laten de avond op gang komen met een receptie, gevolgd door een galabalwaardig diner en sluiten af met een oerdegelijke chirofuif waarop we tot in de vroege uurtjes onze dansbenen kunnen losgooien!

Voor deze avond betaal je per persoon 30 euro (inclusief 2 drankjes en eten). Haal je de receptie en het eten niet? Geen enkel probleem, je kan gewoon ook binnen voor het feestje (gratis, drank te betalen).

Timetable:

18u30              Receptie
19u30-21u30:  Diner
22u:                 Start fuif
04u                  Einde fuif

Inschrijven is verplicht en kan via deze link 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdeeagrKAEePS-ALPsbb3dIU_1Uu94R3qFlgoRZe_t5tw-PQQ/viewform

t.e.m. 6/03/2022

 

Zondag 10 april 2022

De dag nadien verwelkomen we iedereen aan de Schepdaalse chirolokalen om de feestelijkheden verder te zetten op onze familiedag! Zoals het een echte chirozondag betaamt, zit deze dag volgepropt met spelplezier voor jong en oud. Zowel voor de actieve als minder actieve sympathisant is er iets voorzien en je kan je zelfs inschrijven voor een wervelende talentenshow in Chiro-stijl!

Het startschot voor zondag geven we om 13u en een uurtje later beginnen we aan de ‘Chiro’s Got Talent’-show! Die ronden we af tegen het ‘vieruurtje’ waarna iedereen nog kan (na)genieten van de festiviteiten en randanimatie tot acht uur ‘s avonds! Naast springkastelen en volksspelen voorzien de huidige leiding ook doorlopend honger- en dorstlesser allerlei. Inschrijven voor de ‘Chiro’s Got Talent Show’ zal mogelijk zijn vanaf 10 februari.

Timetable:

13u            Start familiedag
14u            Start Chiro’s Got Talent
16u            Einde Chiro’s Got Talent
20u            Einde familiedag

 

Ken jij nog oud-leiding die ook graag aanwezig wil zijn op ons feestweekend? Laat hun gegevens hier: https://forms.gle/QwhHsAQQ3g1x3BNEA  achter en wij bezorgen hen hun persoonlijke digitale uitnodiging!

In kader van onze verjaardagsactiviteiten plannen we dit jaar voor de eerste keer ook een heus oudleidingsweekend. Komende zomer keren we terug naar onze jongere jaren en ravotten we als weleer, tuimel, tuimeling! De locatie houden we nog even geheim, maar noteer 19-20-21 augustus 2022 alvast met stip in jullie agenda. Meer info en een online inschrijfformulier volgen snel.

Dan rest ons nog enkel dit: schrijf je in, blokkeer 9 en 10 april in je agenda en maak nieuwe Whatsapp-groepen aan om af te spreken want we willen iedereen erbij!

Wij kijken er alvast ontzettend hard naar uit, tot dan! Stay tuned via mail, onze website & Facebook  en wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes en de lancering van onze enige echte ‘Chiro Schepdaal’ merchandise!

De leidingsploeg van Chiro Schepdaal

xxx

 

Foto’s van 1961-nu